fredag 14 augusti 2009

Vi kommer köra över "stjärnorna"!

Jag kan inte hela historien om detta virrevar runt helgen men vad jag hört har båda parterna (Tönsberg ledning och Stjernens) vart överens från första början. Tönsberg står för elitdomare och istid. Resternade står Stjernen själva för.

I veckan har plötsligt Stjernen ändrat sig och krävt att de ska få gratis övernattning, gratis mat osv. Okey om det vart ett lag som drar publik (typ. Svenskt Elitlag) men Stjernen alvarligt talat. Tönsberg drar inte in en krona på er. Ni är inga stjärnor bara för att ni har döpt er till de! Hur ska en klubb som spelar i Div. 1 kunna hantera era kostnader när ni själva inte har råd?

Utöver dessa krav som inte kommer genomföras, har dom krävt. Gratis mat efter matchen, eget materialar rum, frukt, kaffe, brus osv till alla spelare.

Det är alltså därför Stjernen endast kommer och spelar en match, den blir imorgon.

Inte nog med detta, ett utalande från Stjernes blogg:
Stjernen resier bare med unggutter til Tønsberg i morgen for å møte Tønsberg IHK.

Morgan Andersen har fortalt "Hockeyfeber" at han reiser bort med 3 rekker, og 2 keepere. Det blir mest sannsynelig bare unggutter, og Brett David Beckfeld. Mulig også Johan Olsson skal bli med, noe som kanskje ikke er så lurt, med tanke på hans ryggskade.


Tønsberg IHK?

De ska sägas att alla i laget är riktigt uppretade på deras arogans, vi är otroligt laddade att köra över de så kallade "stjärnorna".

/19

2 kommentarer:

  1. I GET-Ligaen så MÅ de servere mat etter kampen, brus, kaffe, frukt, materialrom.(Derfor er det egentlig ikke ett krav, men en REGEL).
    Hadde Stjernen stilt med sin første femmer og keeper så hadde resultatet blitt helt annerledes! Dere må ikke ta av for mye der nede i sommerbyen nå, selv om dere gjorde en bra match mot ett b preget stjernen mannskap!

    SvaraRadera
  2. Yes men frågan är om en träningsmatch i Tönsberg ishall i augusti är GET-ligaen? De som många störde sig på var att Stjernens ledning plötsligt ändrade sig och krävde att Tolik skulle stå för hela kalaset. Självklart hade resultatet sett annorlunda ut med fullt manskap i Stjernens trupp.

    SvaraRadera