torsdag 7 januari 2010

Tung förlust

Vi förlorar idag borta mot Gruner med 7-2 vilket inte alls speglar matchbilden.
I första perioden spelar vi helt okey. de gör första målet i PP men sedan går vi upp till en 1-2 ledning innan de gör ytterligare ett mål i PP precis innan paus.
Vi får en del konstiga utvisningar emot oss, tydligen är det nya regler i Norge som trädde ikraft vid årsskiftet. Tex. får man inte slå på någon annans klubba, "slag mot klubba" precis som i bandy....pinsam regel.

I andra lägger Gruner upp en kille högt och kontrar in två snabba, som man kan säga slinker in lite lätt, tvärr.
Efter detta spelar de rutinerat på sin ledning och vi försöker gång på gång utan att få farliga mål chanser.

Detta fortsätter i tredje då de efter ett tag även gör 5an. Precis där innan får vi dock en kanon chans då Viktor är fri i slottet, målvakten i Gruner gör en kanon räddning. Vi plockar målvakten vid 3,30kvar och de slutar med att 6an slinker in i öppen bur. Gruner gör sedan ytterligare ett mål då de flesta har givit upp.

7-2 alltså speglar inte alls matchen vi var med helt in till slutet och hade vi satt läget Viktor fick hade vi med 4min kvar haft scenariot 3-4. Istället rinner det iväg.....