lördag 12 december 2009

Från bussen hem! seger med 3-5, 2 i tabellen med 30p

Sitter på bussen hem från Bærum och njuter av att supprters sjunger. En 3-5 vinnst över jutull idag gör att vi kan fira jul och nyår som Norges just nu 11:e bästa lag. Äntligen en bra genomförd match rakt igenom. Första: vi börjar bra och har pratat om att stressa dress förstafemma i början, de lyckas vi med. 0-1 kommer en bit in i matchen genom mackan 71 efter att vi haft ett par lägen, bla 19 & 15 i stolpen. 0-2 genom Viktor 52 och vi börjar få utdelning på våra chanser. Tyvärr får vi en utvisning som de utnyttjar bra. 1-2. 2-2 kommer ochdå innan perioden se slut, vilket är ett mycket orättvist resultat, i en period vi borde leda med 4,5 mål. Andra: slutar utan mål, en ganska målfattig historia. Mycket fysiskt spel och Viktor får en hård smäll mot huvudet. Han tvingas kliva av. Tredje: davva gör ganska tidigt 2-3 med en fin backhand. Sedan står matchen och väger ett tag, ingen vill göra något misstag. Efter ca7 min sp kommer avgörandet. Då jag19 kommer ner passningsfickan får pucken och hittar rabin på bottre kanten, han går in och droppar till nøstvold som skjutet. Målvakten släpper en retur och jag störtar på mål och kan peta in 4-2. Direkt där efter gör vi också spiken i kistan, 5-2 genom hägg i en solo ride. Jutull får ett tröstmål på slutet, men annars spelar vi stabilt med våran ledning. Såg att gamesonline inte har uppsaterat efter andra perioden, vi har 30p och ligger tvåa, 5-3 slutar matchen iaf och Vikings har ättit upp sin gröt i år. Så kanske får vi några klappar i år?