onsdag 27 januari 2010

Furuset kampen
Ja vad ska man säga?
Så typiskt oss i Vikings =)

Vi har allt i första, även om det främst är förstafemman som producerar.
Det är bara målet som saknas.

I andra släpper vi in Furuset in i matchen pga av att vi tar på tok för mycket utvisningar. Vi spelar 3mot5 2-3ggr. och Furuset kan gå in till paus inför sista perioden med en ledning, otroligt nog.
Dommaren var som vanlig ingen höjdare, men kanske är det inte alla dommare som är kassa. Det är en ganska svår regelbok här i Norge att tolka. Slag på klubban ska enligt boken ge 2min. Skulle dommarben ta precis för varje slag i en hockeymatch skulle matchen aldrig ta slut. Då blir det perioder då han plockar 2min varje byte och periodenr då han inte tar för något. För oss spelare blir det ju också ruggit svårt att anpassa sig när matcherna döms så ojämt.
Personligen tycker jag att Norska boken liknar bandy och de som inte gillar reglerna i hockey borde kanske byta sport? (Min åsikt!)

Tillbaka i sista perioden. Egentligen ingen större skilnad gent emot första perioden spelmässigt, men nu sätter vi allt. Vi gör i snitt ca: 1mål var annan minut. och vinner perioden med otroliga 9-0.

14-6 slutresultat
Hägg sätter 4 idag. Grymt.

Som ni ser kommer bilderna med en match fördröjning.

/19

3 kommentarer:

 1. Sitter har i Thailand och foljer med. Grattis till vinsten, kampa pa nu sa jag hinner se en match nar jag kommer hem. /mamC

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vi saknar dina matchreferat!
  Rigmor

  SvaraRadera
 3. Ryktas om Stockholm nästa säsong. Hoppas det går bra för dig. Lycka till med hockeyn och studierna. /Clas

  SvaraRadera