lördag 24 oktober 2009

Matchreferat Vikings-Grüner

Första:

Vi började bra och körde över Grüner i första 4-0 efter 5min. 1-0 signerat Hegg (60) med pass från killingstad(22). 2-0 var svarta femman inne och knutsen (41) satte pucken bakom Grüner målisen. 3-0 kom genom en kontring från gula Hegg (60)passar snyggt och hårt över till Nilsen(13) som inte gör något misstag. 4-0 är från svarta där jag (19) tar in pucken i zon och passar kenta (77) som kommer störtande på mål och han styr in pucken. 5-0 är en retur efter ett skott av kenta (77) där jag (19) rakar in pucken. Grüner gör en sen reducering till 5-1 innan det är paus.

Andra börjar vi bra och kan göra 6-1 innan vi börjar tappa lite. Vi gör en piss period som ändå slutar BARA slutar 1-2 till Grüner. Ställningen är 6-3 inför sista.

Tredje perioden är bara 6minuter gammal när Grüner kan ta sig ett mål närmare, 6-4. Sedan pressar Grüner på med mycket rutin och vi försvarar helt okey. När det återstår 2monuter av matchen tar Grüner ut målvakten. Vi jobbar ut pucken ur zon och jag (19) kan stätta 7-4 som vi då tror att det är spiken i kistan. Men gryner lyckas göra 2mål på de sista 1,5minutrarna och slutsiffrorna skrivs till 7-6.

Härligt med en seger igen, dags att rida på ännu en seger våg! Ny match mot Vålerenga på Onsdag och sedan bär det iväg till Bergen för 2 tuffa bortamatcher över helgen.