Matchen mellan Lörenskog-Vikings slutade idag tyvärr med förlust, 7-5.

Gul:
27 71 13
52 86
Första perioden:
Vi startar för en gång skull bra, bästa starten denna säsong hitintills. ändå slutar perioden 2-1. Vårat mål gjort av Strande (33) som idag fick gå in i svarta femman pga. att David (15) vilade sin fot, som han haft problem med ett tag.

Andra perioden:
Spelet böljar vi kvitterar i ett PP mål från Danielsen (52), han kliver snyggt ner i rätt läge och kan raka in en puck i öppen bur. De gör tyvärr två billiga och snabba mål direkt där efter. Vi gör 3-4 av mig (19) när jag gräver fram en stuts puck i slottet och lurar målvakten och lägger in pucken, och slår sedan in returen. Ett viljemål som verkligen stärker oss. Nästa byta gör jag mitt andra för dagen genom en genial "foppa" pass från Knutsen. Jag rakar in en backhand mellan målvaktens ben. 4-4 och matchen lever i allra högsta grad. Men så kollapsar vi tyvärr ännu en gång, och släpper direkt in 2 MYCKET billiga mål på två byten därefter. Perioden slutar med tavelsiffrorna 6-4.

Tredje perioden:
slutar 1-1 efter en ganska seg period där vi ändå har ett par chanser med denna dagen strutsar det stolpe ut. Killingstad har en i ribban och Rabin en i stolpen i matchen. Gerhard (13) gör målet, friläge med snyggt avslut i krysset.

Summering försäsong:

Hård men förtjänt kritik; Jag är mycket besviken på våra målvakter denna försäsong och hoppas verkligen de höjer sig några snäpp om vi ska ha något med toppen att göra. Självklart är det inte bara dem som vart dåliga hela laget har spelat kasst i försvaret, men alldeles för många billiga mål har gjort att vi inte kan vinna matcherna som annars har vart riktigt jämna.