Ett undantag för Z

Sorry, bloggen ska enbart handla om hockey men jag måste bara få göra ett undantag ikväll och skriva om alla vårs ZZZZlatan, för ingen kickar fotboll som han ZZZlatan ja sa Zlatan!!!

Vi ska börja från början:
Idag var Kickoffen på Farmandstredet, kl 14 rullade första spelaren ner för rulltrappan och efterföljande spelare blev presenterad av konferencieren. Sedan ner på en scen där främre raden blev intervjuad. Senare lite autografer och utdelning av Vikings vattenflaskor.

Efter någon timme bar de av hemåt för att äta lunch och se Tre kronor möta Tjeckien i Czech Hockey Games. Tyvärr en förlust som ganska snabbt glömdes bort.

För idag minns vi slutet av dagen. Jag (19), Hallström (15), Mackan (71), Kenta (77), Sunshine (4), Helgesen (21) och coach Thoft sitter i 15/71 lägenheten och kollar VM-kvalet Ungern-Sverige. I paus leder Sverige med 0-1 och alla lämnar lägenheten för förfest (förspel). Alla utom jag och coach, vi sitter troget kvar och ser minuterna ticka, med 10 minuter kvar kvitterar Ungern på straff och just då är Sveriges VM chanser mycket små. Men, så har ju Sverige en troll gubbe som inte liknar någon annan. Z! Zlatan, match uret står på 93, matchen är egentligen slut 3 minuter övertid de var allt, men i 94:e minuten får Sveriges trollgubbe chansen och han tar den, en tåspets på bollen gör att läderkulan stutsar upp på målvakten och tillbaka på Ibras mage och rullar mot mål, bollen är inte inne i mål förrän Zlatan höjer armarna i luften, han vet, han har avgjort IGEN i Budapest på samma arena och mot samma mål som mirakelskottet 2005! Jag och coach kastar oss över varandra i en seger kram skriker så grannarna undrar vad som sker. Ja en sådan lycka som bara Ibra kan fixa.

Helt sjukt var de ikväll och en VM-slutspels dröm lever fortfarande! och tacka Z för det!

Imorgon (senare idag) lägger jag upp en film och några bilder från kickoffen, tack alla som var där idag, ha de bra alla bloggläsare och fans!