fredag 2 oktober 2009

Tönsberg flyttas upp till Elitserien!

Nej, detta är inte sant, men praktiskt taget skulle de just nu vara möjligt eftersom Elitserielaget Comet har gått i konkurs, och vilka leder 1:an? just precis Vikings.











Vilket fall som helst så kommer de nu bli så att 1:a laget i Div.1 går direkt upp till Elitserien utan kval och lag 2 och 3 i Div.1 får kvala med jumbon i Elitserien.
Det ska dock sägas att ingen i laget har mist sina fötter på jorden, träningarna är tuffa med bra tempo och de märks verkligen vilka vinnarskallar de finns i laget.

NRK televition var på träningen idag och gjorde ett reportage som kommer rulla på NRK Vestfold ikväll och imorgon! kolla in de.

Inför morgondagens kamp mot Storhamar 2: Elitserieomgången imorgon skulle Storhamar möta just Comet som nu inte längre finns. Vilket gör att Storhamar kan ställa upp med en hel del spelare från förstalaget.

Men....VI har aldrig förlorat en seriekamp på hemmaplan! Den sviten ska vi heller inte förstöra imorgon. Hela laget såg otroligt taggat ut idag på träningen och vi ser fram emot matchen imorgon och hoppas på många bloggläsare på tribunen, fullt ös så kör vi tillsammans över Storhamar!

/19






2 kommentarer:

  1. Lugna ner lite... Dere har ingenting i GET-ligaen å gjøre. det er en sinnsykt stor skillnad mellan nivån.
    2-div - 1.div er ett hopp man kan ta, men 1.div - GET er jææævligt mye større skillnad! dere måtte ha hatt 10 nye spelare hvis dere skulle ha klart å overleve i GET.

    SvaraRadera